fdsfds

Свържи се с нас

За MAXA

MAXA е една от 5-те най-добри италиански компании, способни да проектират, разработват и произвеждат висококачествени продукти за отопление и климатизация.

История

30 години опит в предлагането на висок клас климатични решения.

Компанията е основана през 1992 г. и от 1996 г. се занимава със създаването на комфортна и здравословна среда на живот в затворени пространства, чрез проектиране и разпространение на продукти за отопление и климатизация.

Днес

След години опит и усъвършенстване спрямо нуждите на клиентите и възможностите на пазара, днес MAXA присъства активно на територията на Италия и в още 24 европейски страни.

С 8 производствени линии компанията отговаря на нарастващото търсене на инверторни термопомпи както на италианския, така и на чуждестранния пазар.

Широката гама продукти на MAXA включва обширни решения за жилищна, търговска и индустриална климатизация и се характеризира с мощност до 350 kW – най-високата, предлагана на пазара.

Централата на компанията се намира в близост до Верона, в която освен офисите има около 7 000 m2 склад за готови продукти и резервни части, към които се добавят 7 800 m2 площ, предназначена за производство, която предстои да бъде разширена с още 4 000 м2.

Мисия

MAXA разработва иновации, за да гарантира работеща енергоефективна климатизация в световен мащаб, която да отговаря на изискванията за утвърденото италианско качество.

Мисията на марката е да гарантира комфорта на хората и благосъстоянието на околната среда, чрез предоставяне на модерни решения за отопление и климатизация, като дава решения за висококачествена климатизация при всякакви климатични условия – от студен климат до тропически температури.

Визия

MAXA има за цел да бъде доверен партньор на пазара на климатична техника.

Иновативна компания, която благодарение на своя квалифициран персонал произвежда изключителни италиански продукти с поглед към устойчив растеж и защита на околната среда. Основната цел на компанията-производител е удовлетворението и доверието на клиентите.

Развитие

MAXA приема предизвикателството да не спира да се развива, изпреварвайки времето и конкуренцията си в предлагането на последен модел продукти с безкомпромисно качество и функционалност, която отговаря на нуждите на клиентите за подобряването на средата им на живот.

Еко

Като компания-производител, която носи отговорност към опазването на околната среда и заема активна роля в защитата на природата и Земята, моделите на МАХА работят с екологичен фреон, имат компактен размер и са с изключително нисък шум, независимо от натоварванията.

Компанията следва стриктна политика за насърчаване на рециклирането и разработва продукти, които имат за цел да пестят енергия чрез използване на екологични газове, които намаляват възможността за изтичане на газ в околната среда

Какво казват нашите клиенти?

Потребителски мнения

Жената най-много харесва външния вид, а аз сметките за тока.
П
Петко
Впечатляващо е, че сте активни в мрежата и засягате теми, които касаят всеки обикновен потребител.
ПС
Петър Стоев
Инсталираха ми MAXA миналата зима, преди да падне първия сняг. Нагласих го на 20 градуса и цяла зима не съм го променял, така ми препоръча техника. Затопля две помещения лесно, без да изпитвам нужда да вдигам температурата. Изключително тих режим, не ме е будил нито веднъж. Самото монтиране също не беше нищо особено, техника дойде, монтира го, даже ми обясни някои функции на дистанционното и ми даде препоръки на какви режими да го наглася. Много по-нисък разход докарва спрямо стария ми климатик. Препоръчвам.
ДД
Димитър Даскалов
Очаквах, че като сменя охлаждането/отоплението на климатично ще вдигне сметката ми за тока значително. Няма такова нещо – изобщо не усетих разлика. Като сметнах какво съм плащала преди и какво това лято, дори сметките ми са една идея по-ниски. Сега нямам търпение да видя какво ще направи този климатик през зимата. Вярно е, че има доста функции, но не е трудно да се ориентираш. Прегледах инструкциите за 10 минути и готово. Безспорен плюс е, че климатикът е безшумен. Не знам какво повече може да се иска от климатик.
СИ
Стояна Иванова
Бях скептичен, когато ми препоръчахте отопление и охлаждане с подово за вилата, тъй като първоначалната инвестиция е по-висока, но удобството си заслужава. A подръжката на термопомпата и сметките за ток са много достъпни.
ВЙ
Васил Йорданов
Откакто смених стария си климатик с МAXA у дома е по-комфортно, а и сметките за ток намаляха.
ВГ
Ваня Георгиева
Професионалисти! Всичко е на високо ниво – коректност, комуникация, съвети, доставка, пълно съдействие за процеса на монтаж. Много съм доволна. Препоръчвам с две ръце!
M
Маринова

Намери продуктите на MAXA

Избери най-подходящия партньор, на който да се довериш за своята нова климатична инсталация.

Търсачка: