fdsfds

Свържи се с нас

За ЦЕЛЗИ

ЦЕЛЗИ предлага професионална климатична техника с доказанo качество, функционалност и модерен дизайн. С богато портфолио от стандартни и иновативни продукти и услуги ЦЕЛЗИ доставя на клиентите си климатични решения с безапелационна ефективност както при отопление, така и при охлаждане.

История

ЦЕЛЗИ е създадена през 2020 г. в едни необичайни за модерния свят времена, когато качеството и чистотата на въздуха, наравно с благоприятната атмосфера на закрито, се превърнаха в ключов фактор за здравословна и уютна среда вкъщи и на работа.

Благодарение на гъвкавите решения и големия потенциал на продуктите, с които разполага, ЦЕЛЗИ бързо се доказа като предпочитан партньор в избора на надеждни, модерни и функционални климатични инсталации и системи.

През годините компанията се специализира в предоставянето на независима енергия на българския пазар за климатична техника.

Приоритет на ЦЕЛЗИ е развитието на дългосрочни B2B отношения с партньорите си, с които се развива и модернизира паралелно, за да осигури качествен краен продукт на всеки клиент.

Какво ни води напред?

Ценности

Качество

Като компания, която познава отблизо процеса по инсталация и поддръжка на климатични системи, познаваме проблемите, които могат да възникнат, и се стараем да покрием всички очаквания на клиентите.

За да сме сигурни в добрия краен резултат, избираме да работим само с марки с доказано качество и дългогодишна история – тези, които наистина могат да предоставят разнообразието, сигурността и издръжливостта, които нашите клиенти търсят за своята климатична система. За инсталацията и гаранционната поддръжка на продуктите се доверяваме само на отдадени и сериозни партньори, като осигуряваме ефективно и подробно обучение на техния персонал.

Лоялност

Една от основните ценности на ЦЕЛЗИ е поддържането на топли дългосрочни отношения с нашите бизнес партньори, които виждат в компанията ни стабилна опора и верен съюзник в адаптирането на новите технологии в съвременната работна или домашна среда.
Заедно растем, заедно успяваме.
Поддържаме също строга работна етика, в комбинация с индивидуален подход, към нашите клиенти и партньори, предлагайки гъвкави решения за всеки дом и бизнес.

Развитие

Още от създаването си ЦЕЛЗИ не спира да развива своето богато портфолио от стандартни и иновативни продукти и услуги, за да удовлетвори всички изисквания на крайните клиенти.

Като дистрибутор на висок клас продукти ЦЕЛЗИ разполага с широка гама от изпитани комплексни климатични системи, сред които разнообразни модели инверторни климатици, термопомпи и вентилаторни конвектори.

Защитата на околната среда е сред основните принципи, които изповядваме и работим с мисъл за бъдещето. Продуктите, които предлагаме са максимално екологични, ефективни и функционални, и въпреки това не спираме да търсим начин да се усъвъшенстваме дори повече.

Социални мрежи

Запознай се с ЦЕЛЗИ! Опознай екипа ни, проследи работата ни, виж процеса отблизо и се забавлявай с нашия влог. Нов епизод всяка седмица!
Следи ни в социалните мрежи, ние сме навсякъде.

Youtube

TikTok

Facebook

LinkedIn

За MAXA

MAXA е утвърден италиански производител на климатична техника с 30-годишен опит и присъствие в повече от 34 страни в целия свят.

За дългогодишната си практика MAXA не само са усъвършенствали функционалността и дизайна на всеки модел, но са развили богато портфолио от разнообразни решения за отопление и вентилация – за дома, за бизнеса и дори за индустриални цели.

Климатиците MAXA са известни със своята надеждност, издръжливост и енергийна ефективност. Високотехнологични, многофункционални и доказано сигурни – те внасят топлина и хлад във всяко помещение.

Какво казват нашите клиенти?

Потребителски мнения

Жената най-много харесва външния вид, а аз сметките за тока.
П
Петко
Впечатляващо е, че сте активни в мрежата и засягате теми, които касаят всеки обикновен потребител.
ПС
Петър Стоев
Инсталираха ми MAXA миналата зима, преди да падне първия сняг. Нагласих го на 20 градуса и цяла зима не съм го променял, така ми препоръча техника. Затопля две помещения лесно, без да изпитвам нужда да вдигам температурата. Изключително тих режим, не ме е будил нито веднъж. Самото монтиране също не беше нищо особено, техника дойде, монтира го, даже ми обясни някои функции на дистанционното и ми даде препоръки на какви режими да го наглася. Много по-нисък разход докарва спрямо стария ми климатик. Препоръчвам.
ДД
Димитър Даскалов
Очаквах, че като сменя охлаждането/отоплението на климатично ще вдигне сметката ми за тока значително. Няма такова нещо – изобщо не усетих разлика. Като сметнах какво съм плащала преди и какво това лято, дори сметките ми са една идея по-ниски. Сега нямам търпение да видя какво ще направи този климатик през зимата. Вярно е, че има доста функции, но не е трудно да се ориентираш. Прегледах инструкциите за 10 минути и готово. Безспорен плюс е, че климатикът е безшумен. Не знам какво повече може да се иска от климатик.
СИ
Стояна Иванова
Бях скептичен, когато ми препоръчахте отопление и охлаждане с подово за вилата, тъй като първоначалната инвестиция е по-висока, но удобството си заслужава. A подръжката на термопомпата и сметките за ток са много достъпни.
ВЙ
Васил Йорданов
Откакто смених стария си климатик с МAXA у дома е по-комфортно, а и сметките за ток намаляха.
ВГ
Ваня Георгиева
Професионалисти! Всичко е на високо ниво – коректност, комуникация, съвети, доставка, пълно съдействие за процеса на монтаж. Много съм доволна. Препоръчвам с две ръце!
M
Маринова

Намери продуктите на MAXA

Избери най-подходящия партньор, на който да се довериш за своята нова климатична инсталация.

Търсачка: