fdsfds

Свържи се с нас

Климатици и термопомпи MAXA в Пловдив

MAXA – вашето решение за комфорт в Пловдив! Отоплението и охлаждането на вашия дом сега станаха по-лесни. Разгледайте нашата широка гама от климатици и термопомпи, предназначени да отговорят на вашите нужди. Независимо дали търсите ефективно отопление през зимата или освежаване през лятото, MAXA предлага иновативни и енергоспестяващи решения. Нашият екип е на ваше разположение, за да ви помогне да изберете най-подходящото устройство за вашия дом. Открийте MAXA в Пловдив и се насладете на комфорта през цялата година!
МАШИНИ-ИНСТРУМЕНТИ
Работно време:

Пон-Пет: 09:00 – 18:00 | Съб: Затворено | Нед: Затворено

КЛИМАТИЧКО ЕООД
Работно време:

Пон-Пет: 08:30 – 18:30 | Съб: Затворено | Нед: Затворено

ГЕО СИС ООД
Работно време:

Пон-Пет: 08:00 – 17:00 | Съб: Затворено |Нед: Затворено

Последвайте ни

Youtube

TikTok

Facebook

LinkedIn

Какво казват нашите клиенти?

Потребителски мнения

Жената най-много харесва външния вид, а аз сметките за тока.
П
Петко
Впечатляващо е, че сте активни в мрежата и засягате теми, които касаят всеки обикновен потребител.
ПС
Петър Стоев
Инсталираха ми MAXA миналата зима, преди да падне първия сняг. Нагласих го на 20 градуса и цяла зима не съм го променял, така ми препоръча техника. Затопля две помещения лесно, без да изпитвам нужда да вдигам температурата. Изключително тих режим, не ме е будил нито веднъж. Самото монтиране също не беше нищо особено, техника дойде, монтира го, даже ми обясни някои функции на дистанционното и ми даде препоръки на какви режими да го наглася. Много по-нисък разход докарва спрямо стария ми климатик. Препоръчвам.
ДД
Димитър Даскалов
Очаквах, че като сменя охлаждането/отоплението на климатично ще вдигне сметката ми за тока значително. Няма такова нещо – изобщо не усетих разлика. Като сметнах какво съм плащала преди и какво това лято, дори сметките ми са една идея по-ниски. Сега нямам търпение да видя какво ще направи този климатик през зимата. Вярно е, че има доста функции, но не е трудно да се ориентираш. Прегледах инструкциите за 10 минути и готово. Безспорен плюс е, че климатикът е безшумен. Не знам какво повече може да се иска от климатик.
СИ
Стояна Иванова
Бях скептичен, когато ми препоръчахте отопление и охлаждане с подово за вилата, тъй като първоначалната инвестиция е по-висока, но удобството си заслужава. A подръжката на термопомпата и сметките за ток са много достъпни.
ВЙ
Васил Йорданов
Откакто смених стария си климатик с МAXA у дома е по-комфортно, а и сметките за ток намаляха.
ВГ
Ваня Георгиева
Професионалисти! Всичко е на високо ниво – коректност, комуникация, съвети, доставка, пълно съдействие за процеса на монтаж. Много съм доволна. Препоръчвам с две ръце!
M
Маринова

Търсачка: